2007-09-08

Att leva som man lär

Det är ganska kul att läsa om Björklunds angrepp mot Sahlins (och andra socialdemokraters) dubbelmoral vad gäller bostäder. Dessa vänsterpolitiker som tycker att de tillhör ett härskarskikt som kan föra en politik som passar deras undersåtar medan de själva lever efter helt andra värderingar. Dessa socialdemokrater som helt glömt bort vad socialdemokratin egentligen handlar om. Det hela får mig att tänka på en kolumn som min absoluta favoritmarxist Boris Benulic skrev i tidningen Metro med titeln Göran Persson är fel sorts socialist.

Folkpartiet ligger faktiskt närmare de här värderingarna än Socialdemokraterna idag. Jag undrar hur många av deras väljare som faktiskt inser det?

SvD

1 kommentar:

Andy Larvig sa...

Han har fingret på utspelsknappen, nu, Björklund. Nu kommer utspelen med en sån frekvens, att man inte hinner penetrera dem. Det har han för all del inte gjort själv heller, verkar det. Eller vad sägs om det senaste: att värna den privata sfären. Samtidigt som polisen ges fria tyglar att bugga varje hem, och säpo uppmuntras att knyta skolungar till sig som agenter. Att vara liberal, det är att vara virrig i huvvet.